Gyermekbarát új lakások eladók Balatonfüreden. Balatonfüreden eladó leköthető új lakások iskola óvoda közelében, panorámás penthouse új lakás Balatonfüreden, új nappali és 2 szobás lakás eladó Balatonfüreden, eladó lakás Balatonfüred

 

ELADÓ ÚJ LAKÁSOK BALATONFÜREDEN AZ ÓVÁROSI RÉSZEN KÖZEL A VÁSÁRCSARNOKHOZ ÉS A HIVATALOKHOZ


Gyermekbarát kis lakópark épül Balatonfüreden a felső városrészben, közel a hivatalokhoz, bevásárlási lehetőségekhez, óvodához és iskolákhoz.

Balatonfüred óvárosi részén a vásárcsarnok és a Spar közelében, csendes utcában, 2 épületből álló ingatlan épül 18 lakással.
A lakások kedvező áron kerülnek értékesítésre. 500.000.- Ft-tal már foglalózhatók, ekkor a telek tulajdonrész már a vevő birtokába kerül.
A telek 2710 m2, melyen a gyermekjátszó is elfér. A nagyobb lakásokra CSOK felvehető. A parkolóhely ára 880.000,- Ft, tárolóhely is vásárolható.

Hitel igénybevételéhez segítséget tudunk nyújtani.


MÉRETEK AKTUÁLIS ÁRAKKAL - NAGYOBB KÉPEK - ALAPRAJZOK - ÁTADÁS 2019. DECEMBER

 

KÉPEK

Lakások kertrésszel

 

Emeleti lakások

 

LAKÁSOK KERTRÉSSZEL

 

EMELETI LAKÁSOK

 

PANORÁMÁS LAKÁSOK - NAPPALI + 3 SZOBÁS

TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÓ >>>> mobil: +36 70 6808 265, Balassa Éva - e-mail: balassa33@gmail.com

 

 

 

 

 

A balatonfüredi új lakások honlap az alábbi keresőszavakra optimalizált: új eladó lakás Balatonfüreden, új lakások Füreden, füredi lakás, füredi eladó lakások, újlakás keresés, Balatonfüred új lakás kínálat, eladó lakások közel a parthoz, minimal lakás Balatonfüreden, eladó lakások Balatonfüreden. lakás kínálat balatonfüred, eladó lakás új, panorámás nagy lakás Balatonfüreden eladó, új panorámás lakás Balatonfüred, lakást elad Balatonfüreden