Balatonfüreden új lakások a strand és a móló közelében, társasházban új lakások Füreden eladók, Alsóörsön eladó új lakások a part közelében strand pár lépés, új lakások eladók az Aranygíd sétányon Balatonfüreden, exkluzív lakások a füredi sétányon eladók, a Balatonfüredi Tagore sétány folytatásában a strand közelében új lakások eladók, Balatonfüreden új vízparti apartmanok lakások eladók. közvetlen vízparti ingatlanok a Balatonon Füreden, Csopakon a Balaton part és a sétány közelében új lakások eladók, Balatonfüred új lakásai. új lakás új sorház közel a mólóhoz Balatonfüreden eladó, Balatonfüreden eladó új lakások, panorámás új lakások, új ház Balatonfüreden, új minimal lakás eladó Balatonfüreden, partközeli új lakás Balatonfüreden eladó, új liftes házban eladó lakás Balatonfüred, balatonfüredi új lakások hitellel is, Balatonakaliban remek áron új ikerházak eladók,

 

Balatonfüreden igényes tihanyi panorámás új lakás eladó

Telek 6000 nm I. emeleti, Tihanyra panorámás 65 nm, nappali+3 szobás, erkély 18 nm Fürdő/WC egyben és külön is
 
Lift van Felszíni parkoló és tároló az árban Mélygarázsban parkoló vásárolható Fűtés: levegő-víz hőszivattyús

Ár: 65.000.000,- Ft - Kapcsolat a megtekintésre 06 70 243 2244

KÉPEK A LAKÁSRÓL ÉS ISMERTETÉS

Alaprajz és további képek


 

ISMERTETÉS

Balatonfüred egyik legújabb és legigényesebb lakóparkjában eladó egy 4 szobás, új építésű, Tihanyra is panorámás, déli fekvésű, világos első emeleti lakás! Lift van! Építés éve: 2019.

A lakópark a Tamás-hegytől délre, a csendes arácsi városrész legszebb utcájában található. A közlekedés kiváló, mivel a buszmegálló közvetlenül itt található, a balatonarácsi vasútállomás 600, a Balaton egyik legszebb strandja, az Eszterházy strand pedig 1.400 méter. Bevásárlási lehetőség 250 méternyi távolságban.
Óvoda, iskola, egészségügy, templom 500 méteren belül. Az infrastruktúra kiváló!

Műszakilag és technikailag is magas minőségű a lakópark!
Falazat: 30 cm nútféderes tégla + 15 cm EPS hőszigetelés + homlokzati hőszigetelő vakolat.
Nyílászárók: 3 rétegű hőszigetelt üvegezés. Belső nyílászáró: biztonsági bejárati ajtó. Korlátok: rozsdamentes acélt tartó és üveg betét.
Gépészet: a lakások fűtése és hűtése távoli indítással, interneten keresztül is lehetséges, ICON professzionális automatika felület hűtő-fűtő rendszer segítségével. A gépészeti rendszer kialakításánál nagy hangsúlyt kapott a környezet terhelés minimalizálása. A takarékos energiafelhasználás érdekében a mai technikai színvonalnak megfelelően 6 db NIBE gyártmányú levegő-víz hőszivattyús rendszer került kiépítésre. Az épület tetején napelemek termelik a közösségi terek áramellátását.

A lakás helyiségei: előtér, vendég mosdó, nappali – konyha – étkező egy légtérben, fürdőszoba, folyosó, 3 hálószoba, két erkély, az egyik déli, a másik pedig délnyugati panorámával.

Az ingatlanhoz igény szerint külön megvásárolható az egyik legjobb parkolóhely a mélygarázsban.  Ára 4,5 MFt.

Extrák: motoros redőny minden ablakon és erkélyajtón, szúnyogháló, riasztó rendszer, egyes helyiségekben padlófűtés a tárolóban konnektor kiépítve.

KÉRÉSRE RÉSZLETES ÉPÍTÉSZETI ÉS MŰSZAKI LEÍRÁST KÜLDÖK!

Az ingatlan eladási ára: 65 MFt. Az ár egy tárolót és egy felszíni gépkocsi beálló is tartalmaz. A teljes berendezés külön megbeszélés tárgyát képezheti.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az esztétikus, tihanyi panorámával is rendelkező társasházi lakást, úgy hívja az ALFAINGATLANT 06 70 243 2244


FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

 
 

 

 

A balatonfüredi új lakások honlap az alábbi keresőszavakra optimalizált: új eladó lakás Balatonfüreden, új lakások Füreden, füredi lakás, füredi eladó lakások, újlakás keresés, Balatonfüred új lakás kínálat, eladó lakások közel a parthoz, minimal lakás Balatonfüreden, eladó lakások Balatonfüreden. lakás kínálat balatonfüred, eladó lakás új, panorámás nagy lakás Balatonfüreden eladó, új panorámás lakás Balatonfüred, lakás eladás Balatonfüreden